پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

نظرسنجی بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

نظرسنجی بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نظرسنجی‌های پای صندوق و پس از انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده نشان می‌دهد برخلاف تصور جمهوری‌خواهان، اکثریت آمریکایی‌های یهودی به نامزد حزب دموکرات رأی داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 04
کد خبر: ۶۵۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی‌رغم تمام اقدامات تبلیغاتی و خوش‌خدمتی‌هایی که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای رژیم صهیونیستی داشت اما گفته می‌شود اقبال یهودیان ایالات متحده در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور، به «جو بایدن» رقیب دموکرات وی بوده است.

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، نظرسنجی پای صندوق که مؤسسه «جی‌بی‌اِی‌اُ استراتجیز» برای لابی صهیونیستی «جی استریت» انجام داده، نشان می‌دهد ۷۷ درصد آمریکایی‌های یهودی به بایدن رأی داده‌اند.

 

بر این اساس، ۲۱ درصد از یهودیان آمریکایی نیز با بیان اینکه موضوع اسرائیل برای آنها در اولویت سیاست‌های یک نامزد است، گفتند که به ترامپ رأی داده‌اند.

 

آمار و ارقام این نظرسنجی همچنین نشان داد که حمایت آمریکایی‌های یهودی از بایدن در مقایسه با «هیلاری کلینتون» در سال ۲۰۱۶، یازده درصد بیشتر شده است.

 

به نوشته تایمز اسرائیل، حدود یک ماه قبل نیز نظرسنجی «کمیته یهودیان آمریکا» نیز حمایت جامعه آمریکایی‌های یهودی از بایدن را ۷۵ درصد و از ترامپ ۲۲ درصد نشان داده بود.

 

بر اساس نتایج غیررسمی که تا کنون توسط رسانه‌های آمریکایی از انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور ارزیابی شده (تا لحظه نگارش این خبر) بایدن با حدود ۶۸ میلیون و ۱۰۰ هزار رأی مردمی و ۲۳۸ رأی الکترال نسبت به ترامپ با ۶۶ میلیون و ۴۰ هزار رأی مردمی و ۲۱۳ رأی الکترال پیش است.

 

این نتایج در حالی است که «آریه درعی» وزیر داخلی رژیم صهیونیستی در یک مصاحبه رادیویی گفت: «برای پیروزی ترامپ در این انتخابات دعا می‌کنم. او در این چهار سال نشان داده که دوست واقعی برای یهودی‌ها و اسرائیل است»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار